iPhone reparatie terwijl u wacht in Wieringerwerf

Wanneer uw iPhone schade oploopt, hoeft u niet meteen een nieuw exemplaar aan te schaffen. Een defect toestel is heel vaak nog te repareren, ook bij waterschade aan uw iPhone of als het scherm of glas stuk is. Multi Power in Wieringerwerf is hét adres om uw telefoon deskundig te laten repareren. Zo heeft u nog veel langer plezier van uw toestel.

Kleine en grote reparaties

Multi Power is een bij iPhone Repair Service officieel geregistreerd steunpunt voor iPhone en iPad reparatie. Wij zijn dan ook uitsluitend gespecialiseerd in de reparatie van iPhones van generatie 3 tot en met 6. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op deskundige iPhone reparatie, maar ook van een vertrouwd gevoel. Onder het genot van een bakje koffie of thee kunt u met ons meekijken terwijl wij bijvoorbeeld uw iPhone scherm vervangen en uw toestel er weer als nieuw laten uitzien. Wij vervangen het complete front inclusief glas, welke zit verlijmd op de digitizer. Daarnaast beschikken wij over het juiste gereedschap om uw SIM te verkleinen naar een micro- of nanosim. Bij complexe reparaties kijken wij uw toestel na en geven wij u een prijsopgave alvorens tot reparatie over te gaan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Herstellingen van kleine defecten zijn vaak al klaar terwijl u wacht. Gebroken glas duurt doorgaans maar 30 minuten. Al onze reparaties gaan op afspraak! U kunt ons altijd bellen op tel. 0227 - 600675 of gebruik maken van het online contactformulier om de schade door te nemen en een tijd of te spreken. Ook voor vragen kunt u ons contacteren: wij staan u graag te woord. Reken dus op Multi Power voor iedere iPhone reparatie!

Alle iPhone modellen