iPad reparatie in Wieringerwerf bij Multi Power

Van uw tablet wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. Maar wat nu als uw iPad waterschade ondervindt, het scherm aan vervanging toe is of u een andere reparatie nodig heeft? Op Multi Power in Wieringerwerf kunt u altijd rekenen wanneer u uw iPad wilt laten maken. Wij zijn een gecertificeerd ondersteuningspunt voor iPads en iPhones en verzorgen met plezier uw iPad reparatie.

Interne en externe schade voordelig hersteld

Of uw schade nu intern of extern is, wij bij Multi Power voeren de iPad reparatie altijd op zeer vakkundige wijze uit. Wij zijn niet voor niets een officieel steunpunt en beschikken over ruim 22 jaar ervaring in de branche. Bij ons bent u er dus van verzekerd dat u uw iPad weer optimaal kunt gebruiken. Voor reparaties aan een iPad geldt dat het scherm altijd losgemaakt en later uiteraard weer vastgemaakt dient te worden. Daarom duren iPad reparaties soms wat langer. Desalniettemin handelen wij uw reparatie natuurlijk altijd zo snel mogelijk af.

U profiteert bij ons altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bij complexe reparaties bekijken wij uw tablet tegen onderzoekskosten na en geven u eerst een prijsopgave alvorens tot iPad reparatie over te gaan. Mocht de schade aan uw iPad onherstelbaar zijn, dan laten wij u dat uiteraard weten. Ook onverwachte kosten melden wij zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, u profiteert van onze expertise en een vertrouwd gevoel!

Neem contact met ons op

Alle reparaties van Multi Power gaan op afspraak! Neem van tevoren contact met ons op via tel. 0227 – 600675 om de schade te bespreken en een afspraak te maken. Vragen beantwoorden wij vanzelfsprekend ook graag. Hiervoor kunt u tevens gebruik maken van het online contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug! 

Alle iPad modellen